Har vi kontaktat er?

På uppdrag av ett flertal företag utför Avtalskompaniet AB säljuppdrag i hela Sverige. 

Har ni kanske blivit uppringda av oss på Avtalskompaniet AB, så vill vi få chansen till att hjälpa er till ett bättre avtal. Vi kontaktar både befintliga samt nya kunder åt våra uppdragsgivare. 

Vill ni inte bli kontaktad igen? 

Ingen fara! Låt oss bara få vetskapen om det. Skicka gärna in ett mejl till hej@avtalskompaniet.se med era ord, om att ni inte vill att vi ska kontakta er igen. 

NIX-registrerad? 

Har vi kontaktat er fast ni är registrerade i NIX? Vi som företag ringer oftast inte hushåll som är ihopkopplade med NIX. Däremot kan det bero på att hushållet har nyligen varit kontaktad eller har en aktiv kundrelation till ett av våra uppdragsgivare. Ni är välkomna att höra av er till oss för att veta mer!

 

 • Mötesbokning

  Är en av de viktigaste delarna av en säljares jobb, men det är även väldigt tidskrävande. Att låta oss på Avtalskompaniet boka in företagsbesök åt er, innebär att ni frigör tid för era egna säljare.

 • Telemarketing

  Ser vi som grunden för många företags ökade lönsamhet och vägen till fler affärer. 
  Vi anpassar säljprocessen efter ert företag beroende på hur ni har er försäljning organiserad internt, samt i vilken bransch ni befinner er i.

 • Nykundsbearbetning

  Vi har hjälpt företag i flertal år att lokalisera nya kunder via våra olika säljkanaler. Vi har ett etablerat telemarketing koncept, innesäljare samt projektledare som står redo för ert förfogande.